Eerste 6 ploegen bekend

Siegfried (als eerste), Marc, Fokko, Jan Willem, Arno en Nanda hebben hun ploegen bekend gemaakt. Ook Leon heeft reeds een ploeg ingestuurd maar helaas met, de ivm corona vervangen, Bryan Coquard. Leon is inmiddels verzocht zijn ploeg opnieuw te rekruteren.

Prijzen voor de top 3!

Er zijn dit jaar weer prijzen te verdienen voor de nummers 1,2 en 3 van het eindklassement; – Abonnement van 3 magazines Bicycling – twee bidons van Bicycling – wielerboek De prijzen worden geheel belangeloos beschikbaar gesteld door de heer Tjaardstra. Danny, dank hiervoor, het wordt zeer op prijs gesteld!

Nieuwe corona gevallen

Vandaag zijn er 4 renners geveld door corona en zullen niet van start gaan; de franse sprinter Coquard zal vervangen worden door Penchon, de Zuid Afrikaanse sprinter Daryl Impey door Guy Niv, de italiaan Battistella door Aleksandr Riabushenko en Omer Goldstein stelt zijn plek beschikbaar aan Guillaime Boivin. De deelnemerslijst is inmiddels bijgewerkt.

Inschrijving geopend!

De renners zoals deze nu bekend zijn zijn gewaardeerd en gepubliceerd. Opgave kan met het deelnameformulier tot vrijdag 1 juni 12:00u. De laatste corona perikelen zijn tot 29 juni 17:00u verwerkt, dwz ook de vervanging van Matteo Trentin, die positief blijkt te zijn op corona, door Marc Hirschi. Mochten er tot vrijdag nog verdere corona … Lees meer

Jumbo Visma maakt tourselectie bekend

Jumbo-Visma neemt met Steven Kruijswijk één Nederlander mee naar de Tour de France, waarin de ploeg met Primoz Roglic en Jonas Vingegaard andermaal mikt op de gele trui. Roglic, Vingegaard voor het klassement, van Aert voor de dagzeges. “De vijf renners die gaan assisteren zijn Sepp Kuss, Steven Kruijswijk, Christophe Laporte, Tiesj Benoot en Nathan … Lees meer