Dames duo delen in dagzege

Lilliane en Nanda pakken vandaag gezamenlijk de overwinning. Pogacar, Vingegaard en Carapaz doen het voor Liliane en Vingegaard, Carapaz, Evenepoel, Almeida, en Adam Yates doen het voor Nanda. Cato en Peter-Jan delen samen de derde plaats. Allen gefeliciteerd!

In het algemeen klassement blijft Wessel aan de leiding, maar Richard heeft dit keer de vierde of derde plaats ingeruild voor een tweede plaats en staat nog maar 6 punten achter op Wessel. Casper staat derde op 11 punten.

Liliane stijgt, met haar dagzege, naar de 4e plek en Douwe zakt met zijn Pogacar + sprinters ploeg naar plek 5 en lijkt kansloos voor het podium.

En waar moeten we morgen dan op letten voor de eindstrijd? Richard lijkt de beste troeven te hebben. Met Vingegaard en Jorgenson kan Wessel hier waarschijnlijk onvoldoende tegenover stellen, tenzij Gee een bijzonder goede tijdrit gaat rijden. Maar ook Casper maakt nog zeker kans met Evenepoel en van Aert, naast Jorgenson en misschien nog wel Rodriguez. Liliane lijkt het vesrchil niet te kunnen maken.

Jorgenson werd 7e, Gee werd 14e en Rodriguez werd 17e in de eerste tijdrit deze tour. Adam Yates werd 23e en van Aert werd 24e.

Allen veel succes morgen!

Plaats een reactie